بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمـَنِ الرَّحِيمِ

1 Ekim 2019 Salı

HAYDAR BAŞ'IN ATASI KİM?

ALLAH BÖYLE YALANCILARA FIRSAT VERMESİN.
https://youtu.be/18iTHnlmHUA
BUNU İSRAİL Mİ KONUŞTURUYOR?
KADİR MISIROLU DUYMASIN.
https://youtu.be/c1v9mAMg7bI
ALIN SİZE SEYYİD
HAYDAR BAŞ DUYMASIN
https://youtu.be/Y9cFT5Hbtgs

ÇÜÜÜÜŞ,ÇÜÜÜŞ
https://youtu.be/zYJQ0yvcfR4
HAYDAR BAŞ'A,DİYOR,ÇÜÜÜŞ
https://youtu.be/nbI0mLqxfMo
Haydar Baş Kimdir, Atatürk İçin Neler Söyledi
Gündemde sıkça ismi geçen Haydar Baş kimdir. Atatürk'e neler söyledi, Haydar Baş ne iş yapar, Haydar Baş'ın Partisi hala duruyor mu. Tüm sorularınızın cevabını haber sitemizden bulabilirsiniz.
Giriş Tarihi: 07.09.2017 11:57
Güncelleme Tarihi: 07.09.2017 11:57



Mustafa Kemal Atatürk ve ailesi hakkında düzenlenen sempozyumda konuşan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş “Atatürk etrafında tek bilek, tek yürek olmaktan başka çaremiz yok” dedi.

'Atamız giderse ülke gider' diyerek Atatürk’ü anlatmak için Anadolu'yu dolaşan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş, “Anadolu’yu karış karış gezeceğim. Atatürk ruhunu kaybedersek vatanı kaybederiz" diye konuştu.

Türkiye’yi düşman işgalinden kurtarmak ve milli ruhu yakalamak için Atatürk’ün Samsuna çıktığını ifade eden Baş, “Atatürk ülkemizi düşman işgalinden kurtarmak adına milli ruhu yakalamak ve o ruhla bir beraber olmak için Samsun’a çıkmıştır.Ülkemizi düşmandan kurtaran, tek bilek, tek yürek yapan gerçek Atatürk’ü anlatmak için Trabzon’dan başladık. Samsun ruhu neyse Trabzon ruhu da o’dur. Atatürk ve ailesine atılan iftiralar tamamen asılsızdır. Mustafa Kemal ülkemizi kurtarmak yeni ufuklara açılması için Ehli Beyt soyunun doğan bir güneşidir. Bize düşen görev bu güneşi gerçek manada Türk milletine anlatmak için Anadolu’da basılmadık toprak bırakmadan halkımıza tek tek anlatmaktır. Atatürk’ü istemeyen Yunan ve İngiliz ajanları bu iftiraları atan kişilerdir. 


Atatürk’e Allah rahmet eylesin. Türk milletinin birçok ortak paydası var. Bu ortak paydaları görmeden Atatürk’ü inkâr ediyorlar. Annesi inkâr edildi, namusuna dil uzatıldı. Bu manada Atatürk Ehli Beyt gibi tertemiz bir soydan gelmektedir. Atatürk’ün soyu gibi temiz bir soya sahip başka bir lider yoktur” ifadelerini kullandı.

HAYDAR BAŞ KİMDİR?
Haydar Baş, (d. 28 Ocak 1947, Trabzon), Türk siyasetçi, iş adamı, ilahiyatçı, yazar, eğitimci. Bağımsız Türkiye Partisi'nin kurucularından ve mevcut genel başkanıdır.[1][2] 2011 Genel seçimlerinde Demokrat Parti'den milletvekili adayı olmuştur.[3] Ayrıca 


  • Av TV, İcmal dergisi, 
  • Kadırga TV, 
  • Köy TV, 
  • Meltem TV, 
  • Mesaj TV, 
  • Sıhhat TV
  • Yeni Mesaj gazetesi gibi medya kuruluşlarının da sahibidir.

Genel Başkanı ve kurucusu olduğu BTP'nin resmî sitesine göre[1] Haydar Baş, ilk, orta ve lise öğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1970 senesinde Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü'nü bitirdi. Daha sonra lisansüstü eğitimini, doktorasını ve "profesör" unvanını Bakü Devlet Üniversitesi'nden almıştır

Haydar Baş'ın artık Ehl-i Sünnet'ten değil, Şia'dan yana konuştuğu iddialarıyla görüşlerini tenkit eden çevreler, onun Aşere-i Mübeşşere'den ikinci halifeyi İslâm Peygamberi'nin kızına saldırdığını, onun çocuğunu düşürmesine sebep olduğunu iddia ettiğini, bu konuyla ilgili Şii kaynaklara dayandığını öne sürer.

Haydar Baş, 28 Ocak 1947 tarihinde Trabzon Akçaabat'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Trabzon‘da tamamlayan Baş, Kayseri‘deki Erciyes Üniversitesi’ne bağlı Yüksek İslam Enstitüsü’nden 1970 yılında mezun oldu. Yüksek lisansını ve doktorasını Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi’nde “Veda Hutbesinde İnsan Hakları” konusundaki tezi ile tamamladıktan sonra bu üniversitede çalışmaya başlayan Baş, doktora sonrası akademik çalışmalarına devam ederek “İslam ve Hz. Mevlana”, “Tasavvuf Tarihi”, “Din Sosyolojisi” ve “Din Psikolojisi” konularındaki tezleri neticesinde “Profesörlük” unvanını da aynı üniversiteden aldı. Bakü Devlet Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışan Haydar Baş, bir süre Doğu Dilleri ve Edebiyatlarını Araştırma Fakültesi, Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde de görevini sürdürdü.

AKADEMİSYEN, İŞ ADAMI, SANAYİCİ, TÜCCAR
Haydar Baş, Mefkureci Öğretmenler Derneği’nin Trabzon Şubesi Başkanlığı'nı yaptı. Beş yıl devlet liselerinde, iki yıl ticaret liselerinde ve imam hatip liselerinde olmak üzere yedi öğretim yılı öğretmenlik yapan Haydar Baş, aynı zamanda araştırmacı, yazar, iş adamı, sanayici ve tüccardır.

4 DİL BİLİYOR
İPA A.Ş.nin (Trabzon Gıda Ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret Ve Sanayi A.Ş.) Bölge Müdürlüğü'nü yaptı. “BAŞ” Şirketler Grubu'nun, BAŞ Çelik Fabrikaları'nın, BAŞ Ticaret A.Ş.nin ve BAŞ Isı Sanayi’nin kurucusu olan Haydar Baş, Türkçe'den başka Fransızca, Arapça, Farsça ve Azerice bilmektedir.

MEDYA PATRONU
İcmal, Öğüt ve Mesaj dergilerinin kurucusu olan Baş, aynı zamanda bu dergilerde de yazılarını yayınladı. Ayrıca Haydar Baş; Meltem TV, Mesaj TV, Yeni Mesaj gazetesi gibi medya kuruluşlarının da sahibidir.

BTP GENEL BAŞKANI
Prof. Dr. Haydar Baş’ın görüşleri ve tezleri dünyada ve Türkiye’de çeşitli üniversitelerde lisansüstü tezlere ve akademik araştırmalara konu oldu. Bağımsız Türkiye Partisi, Prof. Dr. Haydar Baş’ın öncülüğü ile 25 Eylül 2001 tarihinde Prof. Dr. Ata Selçuk tarafından kurulmuştur. Daha sonra Ali Gedik'in Genel Başkanı olduğu partiye, sonrasında da Prof. Dr. Haydar Baş genel başkan oldu.

AMERİKAN BİYOGRAFİ ENSTİTÜSÜ ÖDÜLLERİ
1967 yılında ABD'de kurulan Amerikan Biyografi Enstitüsü tarafından toplam 8 ödüle layık görülen Haydar Baş, toplam 44 eser yayınladı.

ATATÜRK SEYYİDDİR İDDİASI
2014 yılında BTP Genel Başkanı Haydar Baş, Yeni Mesaj gazetesinde kaleme aldığı yazıda Atatürk'le ilgili "Ana ve baba tarafından Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin Efendilerimize dayanan mübarek bir soya sahiptir. Atatürk seyyiddir" iddiasında bulunarak gündeme geldi. Yazıda aynı zamanda "Zira Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu, en az mensubu olmakla gurur duyduğu Türk milleti kadar Müslümandı. Günümüzde dindar gözükenlerden de daha dindardı" gibi dikkat çekici cümleler de bulunuyordu.

500 TRİLYON BASACAĞIM
2015 yılında BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Bakırköy’de yaptığı mitingde, "500 trilyon para basma hakkını elde edeceğim“ cümleleriyle gündeme geldi. Haydar Baş @hbhaydarbas Twitter hesabından takipçilerine ulaşmakta.
Etiketler : haydar bas konusmasıhaydar baş hayatı


1 yorum:

nathonoberbroeckling dedi ki...

Las Vegas Hotel & Casino - Dr. Maryland
Get information for your 이천 출장안마 needs in Las Vegas and the surrounding 목포 출장안마 area. The Wynn 의정부 출장마사지 hotel offers the following amenities: · Walking distance to The Spa 속초 출장안마 and 대전광역 출장샵 Salon.

Bana Yazınız